English
Mapa webaKontakt

Učenje i usavršavanje tehnika plivanja za odrasle plivače

 Za odrasle plivače

Lokacija: PJ ŠALATA
Mjesto održavanja programa: duboki bazen na otvorenom
2,00 – 5,40 m. dubine
temperatura vode 250 - 270 C
Sudjeluju u programu: Odrasli plivači
Sati održavanja: 19:00 – 20:00 sati
Dani održavanja: radnim danom (samo u kolovozu)
Cijena programa mjesečno: 250,00 kn (za 5 sati)
Kapacitet programa: prema broju raspoloživih mjesta
Vođenje programa: stručni voditelj - diplomirani kineziolog, trener plivanja


Opis programa
Program se održava samo u kolovozu. Jedan tečaj traje pet sati, a odvija se svaki radni dan, u dubokoj vodi u jednoj pruzi. Jedan učitelj radi s osam do maksimalno deset polaznika. Osiguran je jedan spasilac. Program je osmišljen za plivače početnike koji su uspješno savladai program obuke neplivača na Šalati, te mogu nastaviti s učenjem plivanja u dubokoj vodi u cilju savladavanja straha od duboke vode, također, program je osmišljen i za iskusne plivače radi učenja i usavršavanja plivačkih tehnika. Ako zbog loših vremenskim uvjeta sat nije održan, tečaj se produžuje radnim danima za broj neodrađenih sati i završava nakon odrađenih pet sati plivanja, a novi tečaj počinje od sljedećeg radnog dana.

Cilj programa:
Savladati strah od duboke vode, poboljšati i usavršiti znanje plivanja. Naučiti plivati tehniku plivanja koju još niste savladali, te naučiti pravilno plivati tehnike plivanja.

Napomena:
Ako bolujete od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.

Oprema koja je potrebna:
Kupači kostim ili gaćice, natikače, veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje nije obvezna.

Nakon predbilježbe u Program, potrebno je izvršiti uplatu prije početka odabranog tečaja. Uplata se može izvršiti na blagajni ŠRC Šalata svaki radni dan od 13:00 do 17:30 sati.

Informacije i predbilježbe su svaki radni dan od 08,00 - 15,30 sati od 16.07.2018. godine na tel. 4618 - 509 , 4616 – 300; e-mail:
sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr

Kontakt:

PJ ŠALATA
Schlosserove stube 2
Tel: 46 16 300
46 18 509
e-mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr

   
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.