English
Mapa webaKontakt


Obilježavanje 20. godišnjice Hrvatskog Olimpijskog Odbora na RŠC Jarun

Na RŠC Jarun, sutra, 10. rujna, biti će zatvoren promet od 06:00 do 15:00 sati i to od ulaza Hrvatski sokol, zapadno do Skijaškog prolaza zbog obilježavanja 20. godišnjice Hrvatskog Olimpijskog Odbora.

Povodom dana osnivanja krovne sportske organizacije u Republici Hrvatskoj HOO od 2007. godine svakog 10. rujna organizira proslavu olimpizma i sporta pod nazivom Hrvatski olimpijski dan - HOD. HOO će obljetnicu obilježiti Festivalom sporta na RŠC Jarun i svečanom akademijom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Na Velikom jezeru RŠC Jarun od 10 do 14 sati posjetitelje očekuje bogat sportski program koji je pripremilo više od 30 nacionalnih sportskih saveza, osnovne škole i sportski vrtići.
Posjetitelji će moći uživati u prezentacijama raznih sportova, okušati se u nekima od sportova kao što su ragbi na pijesku, mali nogomet, pikado, twirling, hokej, veslanje, rukomet na pijesku, badminton, golf, softball te se uključiti u natjecanja. Na centralnoj pozornici predstavit će se športski ples, rock''n''roll, gimnastika, hrvanje te borilački sportovi poput karatea, juda, savatea, aikida i drugi.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Hrvatskog Olimpijskog Odbora




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.