English
Mapa webaKontakt

Učenje i usavršavanje tehnika plivanja za djecu

TIJEKOM LJETNIH MJESECI

Za djecu 


Lokacija: PJ ŠALATA
Mjesto održavanja programa: mali bazen na otvorenom
0,80 – 1,35 m. dubine
temperatura vode 260 - 290 C
Sudjeluju u programu: djeca od 6 – 11 god. starosti
Sati održavanja:  19:00 – 20:00 sati
Dani održavanja: Od ponedjeljka do petka
Cijena programa mjesečno: 250,00 kn (za 10 sati);
drugo dijete 200,00 kn (za 10 sati), treće dijete 150,00 kn
Kapacitet programa: do 16 polaznika
Vođenje programa: stručni voditelj - diplomirani kineziolog, trener plivanja


Opis programa:
Program se održava cijelo ljeto. Jedan tečaj traje deset sati, a odvija se  u malom bazenu svaki radni dan po jedan sat. U program se mogu upisati djeca poluplivači koja vlastitom tehnikom mogu preplivati širinu malog bazena i djeca plivači radi usavršavanja tehnika plivanja. Prvi sat je testiranje i homogeniziranje djece u grupe. U slučaju lošeg vremena sat se otkazuje i nadoknađuje u dogovoru s voditeljicom.
 
Cilj programa:
Preplivati dužinu malog bazena (25 metara). Lijepo i pravilno naučiti plivati plivačkim tehnikama,
Uz pomoć vodenog medija i raznih vježbi plivanja utjecati na pravilan rast i razvoj djeteta. Socijalizacija i utjecaj na usvajanje zdravih životnih navika.
 
Napomena:
Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.
 
Oprema koja je potrebna: kupači kostim ili gaćice,natikače, veliki ručnik ili bademantil, kapa za plivanje nije obvezna.
 
Program se odvija u 5 termina, odnosno svaka 2 tjedna počinje novi tečaj.
 
Nakon predbilježbe u Program, uplatu je potrebno izvršiti  prije početka odabranog tečaja, a uplatiti se može na blagajni ŠRC Šalata svaki radni dan od 13:00 do 17:30 sati, te subotom, nedjeljom i blagdanom od 10:30 – 18:30 sati.

 
Kontakt:
 
PJ ŠALATA
Schlosserove stube 2
Tel:  46 16 300
        46 18 509
mail: sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr

UPISI od 03.06.2019. - više na link-uPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.