English
Mapa webaKontakt

Obavijest vlasnicima bespravno smještenih konja na objektu Hipodrom Zagreb



ID: 291-1/23/59
Ur. broj: 110-30-23-1
Zagreb, 11. prosinca 2023.


 
                                                                          OBAVIJEST

 
                                                       vlasnicima bespravno smještenih konja na
                                                                          objektu Hipodrom Zagreb
 
 
I.
 
Iznova se pozivaju svi vlasnici konja koji su na današnji dan smješteni na objektu Hipodrom Zagreb, a za koje nije sklopljen odgovarajući ugovor o smještaju konja, odnosno glede kojih nije evidentirano podnošenje zahtjeva za sklapanje navedenih ugovora (u ovom pozivu: bespravno smješteni konji), da do daljnjega:
 
  1. Podnesu odgovarajuće zahtjeve za sklapanje ugovora, zajedno s potrebnom dokumentacijom, putem e-mail adrese Uso-ured.direktora@sportskiobjekti.hr ili podredno putem pošte na adresu sjedišta Ustanove (Zagreb, Trg Krešimića Ćosića 11),
           ili
  1. Podnesu odgovarajuće zahtjeve za izlazak odnosno odvoz konja, putem e-mail adrese Uso-ured.direktora@sportskiobjekti.hr ili podredno putem pošte na adresu sjedišta Ustanove (Zagreb, Trg Krešimića Ćosića 11), te iste svakodnevno unutar radnog vremena Hipodroma Zagreb preuzmu odnosno izvezu uvažavajući propisanu izlaznu proceduru,
 
a sve sukladno Pravilniku o redu, ponašanju, korištenju, pravima i obvezama na sportskom objektu Hipodrom „Zagreb“ koji je stupio na snagu 03. studenog 2023.

 
II.

 Iznova se pozivaju svi vlasnici bespravno smještenih konja da bez odgode obavijeste Ustanovu o eventualnim posebnim režimima prehrane ili lijekova za konje, kao i eventualnim daljnjim okolnostima od utjecaja na njihovo zdravstveno stanje, i to pisanim putem na mail adresu Uso-ured.direktora@sportskiobjekti.hr ili poštom na adresu sjedišta Ustanove na adresi Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11, radnim danom od 08:00-16:00 sati. Naime, iako je za sve takve konje do daljnjega osigurana prehrana i zdravstvena skrb, polazimo od toga da je u najboljem interesu konja obavijestiti Ustanovu o svim mogućim specifičnostima kako bi se navedeno podiglo na najvišu moguću razinu uvažavajući okolnosti slučaja.
 
 
III.
 
Prilikom postupanja kao pod točkama I. i/ili II. potrebno je dostaviti Ustanovi dokaze o vlasništvu nad bespravno smještenim konjima, budući da Ustanova ne može postupiti na opisani način temeljem zahtjeva, odnosno obavijesti neovlaštenih osoba, odnosno osoba koje nisu vlasnici istih konja.
 
 
 
                                                                                                 _______________
                                                                                                                            Upravljanje sportskim objektima
                                                                                                                                Kosta Kostanjević, ravnatelj
 
 
 
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.