English
Mapa webaKontakt


Informacije sa skijališta Sljeme

Od četvrtka, 10. siječnja, ponovno je otvoreno skijalište Sljeme. Za rekreativno skijanje je za sada otvoren samo Crveni spust i žičara Trosjed, međutim na Sljemenu nas uskoro očekuje i skijanje na drugim stazama. U tu svrhu donosimo par informacija za sve skijaše i korisnike skijališta Sljeme.

Zasnježivanje skijaških staza

Prema trenutnoj meteorološkoj situaciji, kao i prema prognozama za naredno višednevno razdoblje, niske temperatura pogodne su za zasnježivanje skijaških staza. Kako bi iskoristili dovoljno nisku temperaturu i dodatno zasnježili kritična mjesta Crvenog spusta i pripremili za skijanje i Bijelu livadu, snježni topovi će raditi i u vrijeme kada je skijalište otvoreno za građanstvo.
 
Molimo skijaše, korisnike skijališta, za razumijevanje i dodatnu pažnju pri skijanju na dijelovima staza koji se zasnježuju, te poštivanje postavljene signalizacije.


Noćno skijanje

Obavještavamo zainteresirane skijaše da će informacija o prvom terminu noćnog skijanja biti objavljena na ovim stranicama u ponedjeljak, 14. siječnja iza 16 sati.


Skijanje za građanstvo od 14.01.-16.01.

Zbog odvijanja skijaških natjecanja u organizaciji Zagrebačkog skijaškog saveza, a u skladu s Planom javnih potreba sporta Grada Zagreba, za rekreativno skijanje građana skijalište će od ponedjeljka 14. siječnja do srijede 16. siječnja 2013. godine biti otvoreno za poludnevno, poslijepodnevno skijanje.
 
Cijene skijaške karte za te dane bit će u skladu s cijenama skijaških karata za poludnevno skijanje.

Želimo vam ugodno skijanje na Sljemenu!



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.