English
Mapa webaKontakt


11. Trofej Zagrebačkih pahuljica u Domu sportova

Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova, 11. put za redom, ugostit će jedan od najjačih svjetskih turnira u sinkroniziranom klizanju - Trofej Zagrebačkih pahuljica.

Na natjecanju, 1. i 2. ožujka 2013. godine Ledenom će klizati čak 21 ekipa iz Rusije, Njemačke, Velike Britanije, Češke, Mađarske, Finske, Australije, Italije i naravno domaćina Hrvatske.

Više od 500 klizačica natjecat će se u seniorskoj, juniorskoj, naprednoj mlađe juniorskoj konkurenciji, te u kategoriji mješovitih godišta, a Hrvatsku će u svakoj od kategorija predstavljati Zagrebačke pahuljice.

Trofej Zagrebačkih pahuljica starta 1. ožujka u 17 sati slobodnim programom mješovitog godišta, uslijedit će nastupi juniora, a prije seniorskih programa, u 19 sati na rasporedu je svečano otvaranje natjecanja.

Za dvodnevni ledeni spektakl ulaznice će se moći kupiti na blagajni Doma sportova dva sata prije početka oba dana natjecanja, a cijena je simboličnih 15 kuna.





Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.