English
Mapa webaKontakt


Novi sustav naplate za ulazak automobila na RŠC Jarun

Sve korisnike koji na prostor RŠC Jarun dolaze automobilima obavještavamo kako je na snazi novi, bolji i povoljniji sustav naplate ulaska na prostor centra.
 
Provedba Zakona o fiskalizaciji stvarala je problema na naplatnim rampama prilikom izlaska iz prostora RŠC-a, ponajviše zbog zastarjele opreme koju smo koristili, a nismo je bili u mogućnosti ubrzati, te je dolazilo do velikih gužvi.
 
Novi sustav naplate na Jarunu vršiti će se na naplatnim rampama prilikom ulaska u Jarun, a ne kao do sad prilikom izlaska, što će dovesti do potpune eliminacije prometnih čepova. U skladu s tim mijenjati će se i cijene, koje će biti povoljnije. 
 
Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi 5 kuna radnim danom u vremenu od 06:00-21:00 sat, dok će vikendom i blagdanima u isto vrijeme iznositi  10 kuna. Noćna karta (jednokratni ulaz) u vremenu od 21:00-06:00 sati ostati će nepromjenjiva, dakle po cijeni od 10 kuna. Period slobodnog ulaska i izlaska od 15 minuta na prostoru RŠC-a se ukida.
 
Isti sustav naplate primjenjuje se i na naplatnim rampama prilikom ulaska u Sportski park Mladost. Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi 5 kuna, a noćna karta (jednokratni ulaz) iznosi 10 kuna.  Cjenik naplate ulaska na RŠC Jarun

  Cjenik naplate ulaska na PJ Mladost