English
Mapa webaKontakt


Od 17.06. novo radno vrijeme na unutarnjim bazenima SP Mladost

Obavještavamo sve korisnike unutarnjih bazena Sportskog parka Mladost da će u razdoblju od 17.06., pa do 31.07. bazeni raditi samo radnim danom i to prema sljedećem rasporedu:
  • od 07:00 do 08:00 sati (mali bazen),
  • od 10:00 do 14:00 sati (mali bazen+4 pruge velikog bazena).
U kolovozu će unutarnji bazeni biti zatvoreni zbog godišnjeg remonta, a ponovno sa radom započinju 02.09.2013. godine.


Rekreacija na vanjskim bazenima SP Mladost

Iako će biti smanjena rekreacija za građanstvo na unutarnjim bazenim SP Mladost, u ljetnom kupanju sve do početka rujna, moći ćete u potpunosti uživati na vanjskim bazenima istog objekta.

Sezona kupanja na vanjskim bazenima započela je 01.06., a rekreacija za građanstvo je u sljedećim terminima:
  • radnim danom - od 12:00-19:00 sati,
  • vikendom i blagdanom - od 10:00-19:00 sati.
Cijene ulaznica nisu se mijenjale u odnosu na prošlu sezonu, te je cijena radnim danom za odraslu osobu 25 kuna, odnosno za djecu do 12 godina, 20 kuna. Vikendom i blagdanom cijena je za 5 kuna skuplja u odnosu na cijene radnim danom.

Od 01.07. na vanjskim bazenima SP Mladost započinje i popularni program Odmorko, namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola koji su tijekom školske godine pribavili adekvatnu iskaznicu koja im omogućuje uključenje u ovaj program besplatnog kupanja. Odmorko će se održavati u terminu od 09:00-11:00 sati, svaki radni dan, sve do 30.08.2013. godine.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.