English
Mapa webaKontakt

U srijedu počinje klizanje na Šalati



Temperature su sve niže pa je konačno došlo vrijeme i za klizanje na otvorenom na najpopularnijem zagrebačkom klizalištu smještenom na Šalati koje novu sezonu započinje u srijedu 20. listopada. Prvi termin klizanja za građanstvo rezerviran je za srijedu od 18:00 do 19:30 sati, a isti je termin na raspolaganju građanstvu četvrtkom i petkom. Vikendom i blagdanima moguće je klizati u terminima od 10:30 do 12:00 sati, od 18:00 do 19:30 sati te od 20:30 do 22:00 sati.
 
 
Cijena ulaznica radnim danom, subotom i nedjeljom prijepodne iznosi 15 kuna koliko treba izdvojiti i za posudbu klizaljki. Subotom i nedjeljom u poslijepodnevnim i večernjim terminima cijena ulaznice je 20 kuna koliko košta i posudba klizaljki u navedenim terminima. Nešto povoljnije građani mogu klizati ukoliko kupe karnet ulaz od 10 karata po cijeni od 120 kuna koliko košta i karnet posudba klizaljki.
 
 
Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja, a sve informacije o radu klizališta i terminima pratite na www.sportskiobjekti.hr i putem službenog profila https://www.facebook.com/sportskiobjektizagreb/.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.