English
Mapa webaKontakt

Obavijest korisnicima RSC Jarun

Svim korisnicima i posjetiteljima RCS Jarun izražavamo zahvalu što svojim primjedbama žele pridonijeti većoj kvaliteti usluga samog centra.

Vezano uz to, a uvažavajući sve primjedbe, napravljena je nova šetnica kod Doma tehnike, koja povezuje parkiralište na zapadnom dijelu Jaruna s postojećom šetnicom koja vodi na plažu Veliko jezero - jug.

Tijekom cijele sezone, kako kupališne, tako i rekreativne (do početka jeseni) Uprava RSC-a Jarun - djelatnici Službe kvalitete usluga i ostali djelatnici koji brinu o kvaliteti pruženih usluga stoje na raspolaganju svim korisnicima Jaruna.  U skladu s time, Uprava Jaruna se maksimalno trudi da se sve primjedbe i konstruktivne kritike uvaže i riješe na obostrano zadovoljstvo, te vas molimo za razumijevanje vezano za uočene nedostatke koji nisu sanirani, a za koje je potrebno dulje vrijeme da bude riješeno

Kako nam se bliži kraj sezone rekreiranja na otvorenom prostoru Jarun, želimo zahvaliti svima koji su dugi niz godina vjerni korisnici našeg najvećeg rekreativnog centra, te ćemo uložiti sav trud da narednih sezona pružimo što kvalitetniju uslugu, u skladu s postojećim trendovima u Europi i Svijetu.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.