English
Mapa webaKontakt


Pridružite se našem timu spašavanja na vodi na zagrebačkim morima!Bliži se sezona kupanja na gradskim kupalištima Jarun i Bundek, pripreme su u punom jeku i vrijeme je da osiguramo siguran boravak korisnika na plažama.
 
Ovim putem pozivamo sve spasioce koji su zainteresirani za sezonski rad na gradskim kupalištima Jarun i Bundek u periodu od 01. lipnja do 15. rujna 2018.
 
Uvjeti:
  • minimalno 18 godina života
  • status redovnog studenta – mogućnost rada putem ugovora Student servisa
  • važeće Uvjerenje Hrvatskog Crvenog križa o osposobljenosti za profesionalan rad u spasilačkoj postaji na otvorenim vodama
 
Ljubazno molimo sve zainteresirane kandidate da pošalju upit za dodatne informacije i/ili da se jave na slijedeću adresu/ telefonski broj:
spasilacka.sluzba@sportskiobjekti.hr, tel: 01/ 6421 352.
 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.