English
Mapa webaKontakt

Otvoren wellness u Domu sportova

Danas, 13. ožujka 2020., ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorila je novi wellness centar u sklopu Doma sportova. Wellness Doma sportova je četvrti po redu koji je u razdoblju od dvije i pol godine otvoren od strane gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima, pa tako uz wellnesse u sklopu BK Svetice, Ivera i Jelkovca, od danas mogu uživati i građani na zapadnom dijelu grada.
 
Wellness Doma sportova svečano je otvorio gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, riječima: „Nakon Svetica, 2017., Jelkovca i Ivera, 2019., evo nas ove 2020. godine u Domu sportova. Nije to neka velika investicija, oko 2.500.000,00 kuna, ali s obzirom što će sve biti od sadržaja, biti će na korist svim naših sugrađanima koji se žele relaksirati“.
 
Ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima gospodin Marinko Tomić i voditeljica wellnessa gospođa Adriana Nožak, pobliže su uputili sve prisutne o detaljnim informacijama vezanim za novi wellnes.
 
Wellness se nalazi sa istočne strane ulaza u Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, a proteže se na površini od 435,14 m2.
 
Budućim korisnicima wellnessa Dom sportova na raspolaganju je:
 • Finska sauna za deset do dvanaest osoba, izrađena od kanadskog cedra, najkvalitetnijeg i najdugovječnijeg drveta od kojeg se izrađuju saune, bogatog eteričnim uljima,
 • Bio sauna za deset do dvanaest osoba, izrađena od kanadskog cedra, najkvalitetnijeg i najdugovječnijeg drveta od kojeg se izrađuju saune, bogatog eteričnim uljima,
 • Parna kupelj poznatija kao turska kupelj, namijenjena za osam do deset osoba,
 • Hladna soba namijenjena za rashlađivanje nakon korištenja saune,
 • Ležeći solarij model Luxura X5,
 • Stojeći solarij model Luxura V6,
 • Bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom za deset do petnaest osoba,
 • Masaže sportska, aroma, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna, masaža lica+dekolte,
 • Fitness dvorana koja se proteže na 120 m2, opremljena sa kardio spravama.
 
Ukupna investicija iznosi 2.380.000,00 kuna od čega:
 • Ulaganje u rušenje i sanaciju postojećeg, te izgradnju novog prostora iznosi 1.130.000,00 kuna, što po m2 iznosi 2.595,00 kn
 • Ulaganje u opremanje cjelokupnog wellnessa i fitnessa iznosi 1.250.000,00 kuna.
Grupa izvođača kroz 5 projekata (građevinsko-obrtnički radovi, elektro-instalaterski radovi, podopolagački radovi, vodoinstalaterski radovi, stolarsko-bravarski radovi) su: Aksijal, Barokel, Inteko, Damisch inženjering i Naturdepil.
 
Sve dodatne informacije i rezervacije moguće su na mail: uso.wellnessdomsportova@sportskiobjekti.hr, i na broj telefona 01 3650 459.
 

Letak wellnessa preuzmite ovdje
 
Cjenik wellness usluga potražite ovdje


wellness ds1.jpg
wellness ds2.jpg
wellness ds3.jpg
wellness ds4.jpg
wellness ds5.jpg
wellness ds6.jpg
wellness ds7.jpg
wellness ds8.jpg
wellness ds9.jpg
wellness ds10.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.