English
Mapa webaKontakt

Sportska dvorana Sutinska vrela

Polivalentna sportska dvorana Sutinska vrela građena je uoči Univerzijade a prvenstveno je namijenjena  odbojkaškim natjecanjima. 

Velika dvorana s gledalištem kapaciteta 1300 sjedećih mjesta, s prostorijama za sportaše i novinare, prostire se na:4011,55 m2, a u njoj se odvijaju treninzi i natjecanja  u rukometu, košarci, odbojci, borilačkim sportovima, badmintonu, plesnim sportovima, stolnom  tenisu, streličarstvu, aerobiku itd. U dvorani se nalazi i stijena za penjanje te se u njoj odvijaju brojne kulturne priredbe
 
Mala dvorana se prostire na 162,55m2 a namijenjena je treninzima borilačkih sportova, sportskoj rekreciji, sportovima za vrtićki uzrast, rock'n'roll treninzima i natjecanjima....
 
U sklopu SD Sutinska vrela nalazi se još i dvorana za judo, dvorana za treninge kulturno-umjetničkog društva i wellness. 
Kontakt:
SD Sutinska vrela
Podsusedski trg 14B
Susedgrad, Zagreb
Tel: 6422-396 (pon-pet od 08:00-16:00 h)


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.