English
Mapa webaKontakt

Bebe ribe i vidre

Lokacija: SP Mladost - Plivačko vaterpolski centar
Mjesto održavanja programa: Mali unutarnji bazen
Sudjeluju u programu: Djeca u dobi od 1 do 5 godina zajedno sa roditeljem (jednom odraslom osobom)         
Sati održavanja : od 18:00 - 18:45 sati        
Dani održavanja: Utorkom i četvrtkom
Cijena programa; 300,00 kuna
Vođenje programa: Diplomirani kineziolog

Opis programa:
Program se odvija u malom bazenu. Uključen je jedan od roditelja koji u suradnji s voditeljem provodi vježbe privikavanja na vodu. Na taj način postiže se maksimalan individualni pristup svakom djetetu.
 
Cilj programa:
Privikavanje djece na vodeni medij, stvarajući osjećaj ugode na svakom satu.

Napomene: 
Potrebna oprema: pelene za vodu, ručnik, kapa za plivanje, natikače, sušilo za kosu. Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.
  • Na programu može biti prisutan samo jedan roditelj s djetetom u vodi.
  • Zbog ograničenog prostora i provedbe programa nije moguće da drugi roditelj prisustvuje programu.
  • Ako se dijete razboli potrebno je ODMAH javiti, jer se u protivnom neće moći nadoknaditi propušten program..
Plaćanje:  
Na blagajni bazena do 25. u mjesecu. Prednost imaju polaznici koji već pohađaju program. Uplata se može vršiti i putem Internet bankarstva na sljedeći način:
  • potrebno je poslati potvrdu o uplati (nalog o platnoj transakciji) sa imenom i prezimenom polaznika programa i naziv programa na mail: sportski.park.mladost@jarun.hr ili osobno donijeti dokaz o uplati programa jer u suprotnom ne možemo upisati korisnika na listu programa.Ustanova Upravljanje sportskim objektima, Trg K.Ćosića 11, Zagreb, OIB: 59365213244, MBS: 4144481, Erste&Steiermarkische Bank d.d.IBAN: HR3724020061100954018 (šifru programa i broj mjesta provođenja programa Bebe ribe i vidre 307-303), u poziv pod broj obavezno upisati OIB uplatitelja.
Kontakt i informacije:
Svaki radni dan od 6:00 - 20:00 sati na blagajni bazena ili na broj 01/ 3658 553 ili 01/ 3658 555 centrala bazenaPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.