English
Mapa webaKontakt

Dječji ljetni kamp

Lokacija: SP Mladost 
Mjesto održavanja programa: Mali unutarnji bazen
Sudjeluju u programu: Djeca u dobi od 7 do 12 godina       
Sati održavanja : od 07:30 do 16:30 sati
Dani održavanja: od ponedjeljka do petka (svaki tjedan novi termin)
Cijena programa tjedno: 79.63 EUR (600,00 kuna) / drugo dijete 63.04 EUR (475,00 kuna)
Vođenje programa: Diplomirani kineziolog

PRIJAVE ZA DJEČJI LJETNI KAMP POČINJU 16.05.2022.

Opis programa: 

U cijenu cjelodnevnog programa uključene su organizirane sportsko-rekreacijske aktivnosti i stručno vodstvo kineziologa, te korištenje sportskih terena i sportskih rekvizita.

Edukativne radionice - posjet vatrogasaca, policije, hitne pomoći, crvenog križa, likovna radionica, edukativna radionica na temu Olimpizam, zaštita od sunca, ulaznica za bazen na SP Mladost, užina i ručak, poklon sponzora i zadnji dan dodjela medalja!.
 
Cilj programa: 
Rekreacija djece nižih razreda osnovne škole (1. – 4. razred) za vrijeme ljetnih praznika na objektu SP Mladost, USO.

Napomene: 
Obavezna zdravstvena iskaznica – prvi dan prije polaska u kamp, potrebno je obavijestiti voditelje o zdravstvenom stanju djeteta i njegovim navikama;
U ruksak spremiti – kupaći kostim, ručnik, kapu ili šešir, kremu za zaštitu od sunca i kabanicu u slučaju kiše, bočicu za vodu i papirnate maramice;
Djetetu ne ostavljati iznos veći od 20,00 kn i nakit, mobitele ili druge vrijedne predmete.

Plaćanje:  

Na blagajni bazena ili putem Internet bankarstva na slijedeći način:
  • Obvezna je rezervacija mjesta radim danom od 7:00 do 19:00 sati na blagajni bazena  ( na broj telefona 01/3658-553),  rezervacija vrijedi 24 sata.
  • U tom roku potrebno je poslati potvrdu o uplati (nalog o platnoj transakciji) sa imenom i prezimenom i naziv program „Dječji ljetni kamp“  na mail sportskipark.mladost@sportskiobjekti.hr ili osobno donijeti dokaz o uplati  jer u suprotnom će se ime brisati sa rezervacije.
  • PODACI ZA UPLATU:  Ustanova Upravljanje sportskim objektima, Trg K.Ćosića 11, Zagreb, OIB: 59365213244, MBS: 4144481, Erste&Steiermarkische Bank d.d.IBAN: HR3724020061100954018 (šifru 305-303), u poziv pod broj obavezno upisati OIB uplatitelja.
Molimo roditelje da pročitaju priložene informacije i potpišu suglasnost o sudjelovanju djeteta u programu kampa, te ju donesu prvi dan boravka na Mladosti.

Kontakt i informacije: 
Svaki radni dan od 07:00 - 19:00 sati na blagajni bazena ili na broj +385 1 3658 553 blagajna SP Mladost

Dnevni raspored Dječjeg ljetnog kampa preuzime ovdje

Preuzmite:
INFO ZA RODITELJE 
IZJAVA RODITELJA


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.