English
Mapa webaKontakt

SRC Svetice

Na objektu se nalazi atletska staza, bacalište kugle, travnati teren i objekt se koristi ponajviše za potrebe trenažnih procesa atletskih klubova.

Objekt je otvorenog tipa te ga mogu koristiti i građani u smislu rekreacije uz napomenu da se mole građani da ne koriste atletsku stazu u vrijeme treninga atletskih klubova koji su u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima (za što i postoji tabla sa obavijestima na ogradama oko atletske staze).

Objekt SRC Svetice je uređen u jesenskom razdoblju 2019.g. za sigurno korištenje atletičara i građana te su se primarno uredile zemljane i travnate površine objekta. U planu je postavljanje rasvjete oko atletske staze i javne rasvjete.


Kontakt:

SRC Svetice
Svetice ulica 1
tel. +385 1  6421 442; +385 1 6421 441


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.