English
Mapa webaKontakt

Program trim - bazen

Lokacija: SP Mladost - Plivačko vaterpolski centar
Mjesto održavanja programa: Teretana i mali unutarnji bazen
Sudjeluju u programu: Odrasli
Sati održavanja : Ponedjeljak i srijeda
Dani održavanja: 20:00 - 21:00 sati (teretana)
21:00 - 21:30 sati (mali bazen)
Cijena programa; 33.18 EUR (250,00 kuna)
Vođenje programa: Diplomirani kineziolog

Plaćanje: 
Na blagajni bazena do 25. u mjesecu. Prednost imaju polaznici koji već pohađaju program. Uplate se može vršiti i putem Internet bankarstva na sljedeći način:
  • Obvezna je rezervacija u radno vrijeme blagajne na broj telefona 01/3658-553, rezervacija vrijedi 24 sata
  • U tom roku potrebno je poslati potvrdu o uplati (nalog o platnoj transakciji) sa imenom i prezimenom polaznika programa i naziv programa na mail sportskipark.mladost@sportskiobjekti.hr ili osobno donijeti dokaz o uplati programa jer u suprotnom ne možemo upisati korisnika na listu programa.
Kontakt i informacije: 
Svaki radni dan od 06:00 do 20:00 sati na blagajni bazena ili na broj +385 1 3658 553 ili +385 1 3658 555 (centrala bazena).


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.