English
Mapa webaKontakt


Oglašavanje

Objekte Ustanove svakodnevno posjeti veliki broj posjetitelja te se na njima odvijaju različita sportska, društvena i kulturna događanja. Obzirom na veliku posjećenost objekti su vrlo privlačni za oglašavanje putem raznih oglasnih medija.

Ustanova nudi mogućnost oglašavanja na preko 30 vanjskih i unutarnjih objekata te se Vaša oglasna kampanja može oglasiti na slijedećim oglasnim mjestima:
  • postavljanje plakata B1, B2 i B3 na  zatvorenim objektima (bazeni i dvorane) i na naplatnim kućicama na ulazu u RSC Jarun,
  • postavljanje cerade (bannera) i ostalih transparenata na otvorenim i zatvorenim objektima, na ogradama, tribinama bazena i igrališta, bandama klizališta,
  • postavljanje oslikanih reklamnih poruka – naljepnica na parketima, zidovima, bandama igrališta, na žičari trosjed Skijališta Sljeme, na osmatračnicama na jezerima Jarun i Bundek, biciklističkim i pješačkim stazama, kabinama za presvlačanje i spasilačkim tornjevima,
  • postavljanje velikog reklamnog jumbo plakata na SP Mladost,
  • postavljanje city light plakata na SRC Šalata,
  • mogućnost postavljanja novih konstrukcija na otvorenim objektima za oglašavanje putem jumbo plakata.
Uz sve navedeno postoji mogućnost dijeljenja propagandnih reklamnih letaka i promo materijala, te emitiranja reklamnih video poruka na video wallu klizališta Šalata. 

Klubovi i savezi koji koriste objekte kroz Program javnih potreba mogu svoje programe besplatno oglašavati putem LCD ekrana na objektima.

Pozivamo Vas da se obratite našoj Stručnoj službi za marketing i odnose s javnošću koja će Vam pomoći da putem najboljeg reklamnog prostora prenesete svoju poruku našim korisnicima i posjetiteljima.

PRAVILNIK O POSTAVLJANJU REKLAMNIH OBJEKATA


Ustanova Upravljanje sportskim objektima
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb
 
Stručna služba za marketing i odnose s javnošću
Tel: 01/6421-014
e-mail: uso.marketing@sportskiobjekti.hr
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.