English
Mapa webaKontakt


Odmorko na zagrebačkim klizalištima i bazenima

Početak božićnih i novogodišnjih blagdana tradicionalno znači i završetak prvog polugodišta školske godine, te početak zimskih praznika i programa Odmorko na bazenima i klizalištima Ustanove.

U razdoblju od 28.12.2015. do 10.01.2016. godine, svaki radni dan, osim blagdanom, na klizalištu Velesajam i Šalata, te na bazenima Utrina i Zimskog plivališta Mladost, trajati će program Odmorko. 

U program se mogu uključiti svi učenici osnovnih i srednjih škola koji su tijekom školske godine pribavili adekvatne iskaznice koje im omogućavaju uključivanje u program. Organizator programa Odmorko je Školski sportski savez grada Zagreba.

Na klizalištu Velesajam, Odmorko je na rasporedu od 10:00-13:00 sati, a na klizalištu Šalata od 11:30-13:30 sati. Na bazenu Utrina Odmorko je od 09:00-11:00 sati, a na Zimskom plivalištu Mladost od 09:30-12:30 sati.


Plakat Odmorko
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.