English
Mapa webaKontakt


Produženi vikend uz mnoštvo događanja na RŠC Jarun

Ukoliko ostajete u gradu, i ne znate kako bi proveli vikend donosimo vam par informacija o događanjima koji će se obilježavati na RŠC Jarun.

Od 27.05. do 29.05., na Jarunu će se obilježavati Dan Grada Zagreba - Utrka neretvanskih lađara, Dan Oružanih snaga RH, te Screen on the Green.

Dan Grada Zagreba - Utrka neretvanskih lađara

U organizaciji Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba, Udruge lađara Neretve i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu na RŠC Jarun održati će se utrka tradicionalnih neretvanskih lađa.

Utrka će se održati 28.05., povodom dana Grada Zagreba.

Cjelodnevni program, u kojem će se i građani moći okušati u veslanju lađa, te dobrovoljno darivati krv, kulminirati će utrkom desetak ponajboljih lađarskih posada s tradicionalnog Maratona lađa koji se održava svake godine na rijeci Neretvi.

Program započinje u 12 sati, a start utrke je u 18:00 sati.

Dan Oružanih snaga RH

U subotu, 28.05., na RŠC Jarun MORH obilježava Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dan Hrvatske kopnene vojske. Koristiti će prostor između dva ulaza (ulaz Hrvatski sokol i ulaz Hrgovići) pa će od 8:00 do 13:00 sati taj dio prometnice Aleje Matije Ljubeka biti će zatvoren za promet svih motornih vozila. U istom vremenu Regatna staza neće se moći koristiti.

Screen on the Green - Kino na otvorenom

Zahvaljujući projektu Screen on the Green i ove godine možete uživati uz filmske projekcije na otvorenom na RŠC Jarun. Šesto izdanje ovog popularnog projekta na rasporedu je od 27.05. do 29.05.2016., a projekcije počinju oko 21:15 sati. Cijeli program možete pronaći na sljedećem link-u