English
Mapa webaKontakt

Gimnastika za osobe treće životne dobi na Šalati

Obavještavamo sve zainteresirane građane koji su u “ zlatnim godinama“  da program Gimnastika za osobe treće životne dobi na ŠRC Šalata započinje s radom u utorak, 04. listopada 2016.

Tijekom školske godine Program se odvija u trim - kabinetu svaki utorak i četvrtak od 13:30 – 14:15 sati uz stručno vodstvo i pratnju glazbe motivirajućeg i vedrog tona, a provode se vježbe niskog intenziteta  primjerene i prilagođene navedenoj dobi.

Novi članovi mogu se informirati i upisati u navedeni Program svaki radni dan od 08.00 – 15.30 sati, putem dolje navedenog kontakta.
 
ŠRC „ Šalata“
Schlosserove stube 2
Telefon : 46 16 300;  46 18 509
e- mail: sanja.zuti@jarun.hr i salata@jarun.hr

Više o programu potražite na sljedećem link-u



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.