English
Mapa webaKontakt


Obilježen dan Ustanove Upravljanje sportskim objektima

Otvaranjem vrata 9 sportskih objekata Ustanova Upravljanje sportskih objekata grada Zagreb obilježila je jučer, 06.12., svoj treći rođendan.
 
Ustanova je formirana prije tri godine, iz ranije Podružnice Upravljanja sportskim objektima koja je bila u sastavu Zagrebačkog holdinga.
 
RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima su naši građani imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Prvi su svoja vrata građanima otvorili bazeni Svetice i Utrine, i to za ranojutarnju rekreaciju od 06:00 sati, a slijedili su ih bazen Iver, te Jarun na kojem je program prezentacije sportova koji su svoj dom našli na RSC započeo u 8 sati, a od 9 sati besplatno se plivati moglo na SP Mladost.

Od 10 sati, na Hipodromu je bilo organizirano druženje s konjima koji sudjeluju u školi jahanja koja je organizirana od strane Ustanove, a u 10:30 sati moglo se doći rekreirati i na Zimskom plivalištu Mladost.

Od gradskih klizališta, otvoreni su bili klizalište Šalata i klizalište Velesajam. U popodnevnom klizanju od 13:30 sati moglo se uživati na Šalati, a u večernjoj rekreaciji s bogatim programom koji je uključio i klizanje s Djedom Božićnjakom, hokejašima i Zagrebačkim Pahuljicama moglo se uživati od 19:00 sati.

Zahvaljujemo svim građanima i korisnicima koji su jučer s nama obilježili naš rođendan, ali i svima onima koji  su već dugi niz godina naši vjerni korisnici.

Fotogalerija
danUso2.jpg
danUso1.jpg
danUso3.jpg
danUso4.jpg
danUso12.jpg
danUso5.jpg
danUso6.jpg
danUso7.jpg
danUso8.jpg
danUso9.jpg
danUso10.jpg
danUso11.jpg
danUso13.jpg
danUso14.jpg
danUso15.jpg