English
Mapa webaKontakt

Na RSC Jarun otvoren park za pse

Kako bi uvažili prijedloge građana – vlasnika pasa te izašli u susret velikom broju naših posjetitelja, na Rekreacijsko-sportskom centru Jarun uređena je i ograđena površina na kojoj se psi mogu kretati bez povodca uz obvezni nadzor vlasnika. Prostor obuhvaća ograđeni dio zelene površine od oko 18.500 m2 između ulaza Hrvatskog sokola i ulaza Hrgovići.
 
Uz ograđenu površinu za kretanje/istrčavanje pasa, boravak pasa dozvoljen je i na preostalom dijelu RSC Jarun osim na dječjim igralištima, plažama i sportskim terenima. Kretanje pasa izvan ograđenog dijela dozvoljeno je isključivo na povodcu te uz obvezu čišćenja za svojim ljubimcima kako bi se omogućilo korištenje zelenih površina za šetnju, odmor i rekreaciju.
 
Nadamo se da će uvođenjem ovog sadržaja na RSC Jarun boravak građana - vlasnika kućnih ljubimaca na Jarunu biti još ugodniji te da će otvaranje nove javne površine za istrčavanje pasa smanjiti broj kućnih ljubimaca koji se ostatkom centra kreću bez povodca a ponekad i bez izravnog nadzora vlasnika.
 
Rekreacijsko-sportski centar Jarun je višenamjenski prostor namijenjen svim građanima i posjetiteljima te, u okviru mogućnosti, nastojimo izaći u susret i osigurati te održavati sadržaje za što veći broj korisnika. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.