English
Mapa webaKontakt

U nedjelju završava sezona klizanja na Šalati

Još jedna uspješna sezona klizanja na najpopularnijem gradskom klizalištu Šalata završava u nedjelju 12.03. kada građani imaju priliku klizati zadnji dan nakon čega slijedi stanka do početka nove sezone u studenom.

Tokom zimske sezone klizalište je kroz razne programe posjetilo oko 25 000 klizača. Najbrojniji posjetioci svakako su mlađi školarci ali i studenti  a glavni razlog tomu je program Video Disco klizalište koje vodi ekipa mladih DJ-a zaduženih za glazbenu kulisu i puštanje popularnih glazbenih spotova na video zidu.

Veliki interes posjetitelja izazvao je i već tradicionalni 27. Maskenbal na ledu koji je okupio nekoliko stotina malih klizača u pratnji roditelja, baka i djedova. Maštovite maske mališana i njihovih pratnji ocijenjivao je žiri te su podjeljene i brojne nagrade.

Posjetitelji su ove zime mogli uživati u brojnim događanjima poput tematskih glazbenih večeri i nagradnih igara, maskenbala osoba treće životne dobi i klizanja uz zvuke 80-tih u suradnji s Facebook grupom Osamdesete u Zagrebu.

Kako je proljeće sve bliže zimske sportove će već u travnju zamijeniti treninzi sportaša i malonogometni turniri. Jednako tako u planu je i odražavanje nekoliko koncerata tijekom proljetne i ljetne sezone čime će Šalata ponovno potvrditi da je riječ o kultnom mjestu za odražvanje koncerata i festivala na otvorenom. 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.