English
Mapa webaKontakt


Ne propustite Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox u Domu sportova

Stalno rastući kolektiv Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox koji okuplja više od 70 izvođača proteklih je godina postao prava YouTube senzacija zahavaljujući obradama poznatih glazbenih hitova a u sklopu svoje europske turneje gostuju 31.03. u maloj dvorani Doma sportova.

Svjetsku slavu ova je glazbena megaskupina doslovce stekla preko noći a ono što ih čini posebnim i drugačijim od brojnih cover bandova je originalnost i svježina koju uspjevaju udahnuti dobro poznatim svjetskim glazbenim hitovima koji, po sudu fanova, nerijetko zvuče bolje i od originalnih verzija.  O velikom interesu publike za njihovim koncertima najbolje svjedoči činjenica da se radi o turneji koja je ponovljena upravo na zahtjev publike nakon što su nedavno rasprodani koncerti u 75 gradova Europe i 45 gradova Sjeverne Amerike.

Posebno iznenađenje na zagrebačkom koncertu su i lokalne plesne snage koje je za ovaj događaj okupio plesni klub Jump’n’Swing Zagreb tako da uz odličnu zabavu na glazbenoj sceni posjetitelji mogu očekivati i zabavu na plesnom podiju.