English
Mapa webaKontakt

Državno prvenstvo u plivanju perajama na bazenu Svetice

Bazenski kompleks Svetice domaćin je Državnog prvenstva u plivanju perajama koje će se održati za vikend 29. i 30. travnja u ogranizaciji Ronilačkog kluba Geronimo i Hrvatskog ronilačkog saveza.

Program će se odvijati u tri dijela (seniori, juniori, mlađi juniori) pa je tako u subotu prvi dio natjecanja od 10:00 do 12:00 te u poslijepodnevnim satima od 17:50 do 21:00 sati. U nedjelju natjecateljski dio započinje u 9:50 i traje do 13:00 sati nakon čega slijedi proglašenje pobjednika.
Prijavljeni klubovi stižu iz cijele Hrvatske (Fužina, Koprivinice, Rijeke, Medulina, Siska, Zagreba itd.) ali tri kluba stižu i iz inozemstva. Inače, ove godine je na prvenstvo prijavljen rekordni broj sudionika: 135 ih stiže iz Hrvatske te 26 iz inozemstva.  

Zbog održavanja prvenstva promijenjeni su termini za građanstvo. Tako u subotu 29.04. veliki bazen za građanstvo radi od 12:30 do 16:30 a srednji i dječji bazeni rade od 12:00 do 18:00 sati. U nedjelju 30.04. veliki bazen radi od 14:00 do 20:00 sati, a srednji i dječji od 13:00 do 20:00 sati. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.