English
Mapa webaKontakt

U Domu sportova službeno otvoren Judo centar Black belt

U četvrtak je u Domu sportova održano svečano otvaranje Judo centra Black belt koje je okupilo brojne ugledne uzvanike što su došli podržati vodstvo kluba prepoznajući vrijednost platforme koja okuplja znatan broj djece i mladeži.

Okupljenima se obratio predsjednik kluba Ivan Tomašić priznajući kako je „iznimno zahvalan Gradu Zagrebu, pročelniku Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivici Lovriću, ravnatelju ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinku Tomiću, Sportskom savezu Grada Zagreba te Zagrebačkom judo savezu i Hrvatskom judo savezu bez čije podrške ovaj projekt ne bi bio moguć“.

„Hvala im što su nas slušali i pokazali razumijevanje jer bez njihove podrške svega ovoga ne bi bilo niti bi se mi upuštali u ovaj projekt“, rekao je Tomašić.

U ime gradonačelnika Milana Bandića okupljene je pozdravio pomoćnik pročelnika za sport i mlade Milan Čolić koji je prenio gradonačelnikove čestitke i pohvalio poduzetnički duh osoba okupljenih na projektu jer su „poduzeli sve napore kako bi ovaj projekt bio uspješan“.
„Mi u Gradu Zagrebu smo imali i imati ćemo razumijevanja za daljnje poticanje i razvoj judo sporta. Ovo je jedna lijepa priča i potvrda da ste na dobrom putu“, poručio je voditeljima kluba.

Posebne simpatije okupljenih izazvao je veleposlanik Japana u Hrvatskoj gospodin Keiji Takiguchi koji se gostima najprije obratio na hrvatskom jeziku nakon čega je, uz pomoć prevoditelja, izrazio duboku zahvalnost Black belt klubu zbog promocije japanskog nacionalnog sporta.
„Nadam se da će članovi kluba i hrvatski judo sportaši osvojiti puno nagrada na budućim Olimpijskim igrama“, zaželio je Takiguchi u svom govoru.

Klub Black belt ima 70 registriranih sportaša i 40 rekreativaca  među kojima je i grupa djece u dobi od tri i pol godine okupljene u judo igraonici koja čini bazu za prelazak u pune judo programe. Voditelji programa su tri profesora kineziologije te glavni trener kluba Marko Cetinić koji je upravo na doktoratu iz juda na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.