English
Mapa webaKontakt

Nastavak obilježavanja Olimpijskog dana na Šalati

Nakon što je početkom svibnja već obilježen Međunarodni olimpijski dan na SRC Šalata, u sklopu globalne proslave koju u Hrvatskoj provode Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa svojim partnerima među kojima je i ustanova Upravljanje sportskim objektima, danas je nastavljeno s aktivnostima posvećenim olimpijskim vrijednostima. Tako su i danas djeca predškolskog uzrasta, polaznici redovnog programa sportske škole ustanove Upravljanje sportskim objektima, u sklopu svojih sportsko-rekreacijskih aktivnosti demonstrirali vještine koturaljkanja i malog tenisa.

Međunarodni olimpijski dan posvećen je proslavi rođenja olimpijske ideje o obnovi Igara 23. lipnja 1894. godine u pariškoj Sorboni, a svake ga godine obilježi više od 200 nacionalnih olimpijskih odbora diljem svijeta. Jedan od osnovnih ciljeva proslave je poticanje na bavljenje sportom što više građana, a posebice djece i mladih u svim krajevima svijeta, bez obzira na njihove motoričke i druge sposobnosti.

Događanju su bili nazočni i ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić, zamjenik ravnatelja Robert Pavičić, koordinatorica programa Vasvija Osmanagić i voditelj SRC Šalate Zvonimir Perko.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.