English
Mapa webaKontakt


Posljednja prilika za upis u Dječji ljetni kamp

Ostalo je još svega nekoliko dana do početka programa Dječji ljetni kamp, što ga ustanova Upravljanje sportskim objektima nakon završetka škole organizira za djecu od 7 do 12 godina. Sutra je zadnji dan škole a kamp s radom kreće 19. lipnja na lokacijama RSC Jarun i SP Mladost te je ostalo još samo nekoliko slobodnih mjesta za upis djece u kamp.

Program Dječjeg ljetnog kampa traje do 28. srpnja a ove je godine uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD)  u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije u lipnju 2017. godine.
 
Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta te uključuje organizaciju različitih sportsko-rekreacijskih aktivnosti, ekološku radionicu, radionicu sigurnosti na vodi i edukacija o zaštiti kože od sunca. Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, a cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak. 
 
Sportsko-rekreacijske aktivnosti nude plivanje, odbojku, nogomet, košarku, badminton, mini golf, stolni tenis, viseću kuglanu te različite elementarne i štafetne igre. U ekološkoj radionici mladi polaznici će imati priliku upoznati biljni i životinjski svijet RSC Jarun, saznati nešto o povijesti nastanka jarunskih jezera te  naučiti kako se rade terenska mjerenja kakvoće vode. Radionica sigurnosti na vodi usmjerena je ka upoznavanju s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode.  Kompletan program i radionice vode iskusni kineziolozi, biolozi i licencirani spasioci.
  
Informacije i prijave za kamp na broj telefona 091 5173 551 ili na mail ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr

Preuzmi letak.

Upute za roditelje preuzmite ovdje.