English
Mapa webaKontakt

Završnica obilježavanja Međunarodnog olimpijskog dana


U petak 30. lipnja na prostoru SP Mladost održana je završnica obilježavanja Međunarodnog olimpijskog dana u čemu su sudjelovali i polaznici Dječjeg ljetnog kampa kojima su tom prilikom na malom vanjskom bazenu svečano uručene diplome.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima  uključila se ove godine u globalnu proslavu Međunarodnog olimpijskog dana kao jedna od 11 različitih programskih aktivnosti koje Hrvatska olimpijska akademija i Hrvatski olimpijski odbor u suradnji sa svojim partnerima provode na nacionalnoj razini već osmu godinu za redom.

Obilježavanje Olimpijskog dana održano je u nekoliko navrata pa je tako u svibnju domaćin obilježavanju bila Šalata gdje je čak četristotinjak djece predškolskog uzrasta iz Zagreba i Zagrebačke županije, inače polaznici redovnog programa sportske škole Ustanove, sudjelovalo u samom događaju demonstrirajući svoju vještinu koturaljkanja i malog tenisa a sa završetkom škole u svečanost obilježavanja su se uključili i polaznici Dječjeg ljetnog kampa namjenjenog djeci osnovškolskog uzrasta. Tijekom odvijanja programa Dječjeg ljetnog kampa održane su prezentacije i promocije juda, atletike, tenisa, odbojke i hokeja na travi a u program obilježavanja Olimpijskog dana uvrštene su i eko radionica te radionica sigurnosti na vodi.    



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.