English
Mapa webaKontakt

Međunarodni vaterpolo turnir Mali medo na Šalati



Međunarodni vaterpolo turnir Mali medo, u organizaciji VK Medveščak, održat će se na bazenu ŠRC Šalate od 01. do 03. rujna, a ove godine taj turnir obilježava svoj 30. rođendan.
 
Prvi vaterpolski turnir “Mali medo” odigran je 1988. godine na inicijativu prof. Vlade Hrestaka te se od tada održava svake godine u ljetnim mjesecima na ŠRC “Šalata” a uspio se održati u kontinuitetu svih proteklih godina, uključujući i vrijeme Domovinskog rata.
 
Turnir je po organizaciji i ambijentu u kojem se odigrava  jedinstven u Europi. Iako se radi o prijateljskom turniru u kojem je važan čimbenik upoznavanje i sklapanje prijateljstva, natjecateljski karakter turnira je vrlo izražen jer se u tim uzrastima rijetko igraju međunarodni turniri s najistaknutijim predstavnicima svojih zemalja. Tijekom proteklih godina nastupalo je mnogo igrača koji su prve vaterpolske zaveslaje napravili upravo na ovom turniru, a danas su osvajači medalja na velikim natjecanjima.
 
Zbog održavanja turnira prilagođeno je i radno vrijeme bazena za građanstvo od 01. do 03. rujna:
  • petak, 01.09. od 13:30 do 16:30 sati veliki bazen/ mali bazen do 18:00
  • subota, 02.09.  od  13:30 do  16:30 sati veliki bazen / mali bazen do 19:00
  • nedjelja, 03.09.  od  13:30 do  16:30 sati veliki bazen / mali bazen od 11:00 do 19:00
 
MOLIMO GRAĐANE DA NE OMETAJU ODRŽAVANJE UTAKMICA U VELIKOM BAZENU
 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.