English
Mapa webaKontakt

U nedjelju 28. izdanje Maskenbala na Šalati



Tradicionalni i iznimno popularni Dječji maskenbal na ledu održat će se i ove godine na klizalištu SRC Šalata, u nedjelju 11. veljače, u svom 28. izdanju te će tako svim stanovnicima metropole pružiti priliku da uživaju u karnevalskom šarenilu. Program je zamišljen kao zajedničko klizanje roditelja i djece pod maskama uz predstavljanje i izbor najboljih maski a odvijat će se u terminu klizanja za građanstvo od 10:30 do 12:00 sati.
 
Proteklih godina Maskenbal na ledu bio je izuzetno dobro posjećen a  i ove godine se očekuje nekoliko stotina maskiranih mališana pa stoga ne propustite dašak karnevalske atmosfere u srcu Zagreba. Ako je suditi po dosadašnjim izdanjima posjetitelje očekuju doista originalne maske jer su prethodnih godina nagrade osvajale maske junaka filmskog i literarnog serijala Gospodar prstenova te mega popularnih Ratova zvijezda, na ledu je bilo i članova obitelji Adams a nije nedostajalo niti maski iz poznatih bajki poput Crvenkapice, Lovca, Vuka i Bakice. 
 
Program vode i najavljuju DJ-i zvucima karnevalskih pjesama a sudionike očekuju bogate nagrade koje će biti dodjeljene najboljim maskama te besplatne krafne kao neizostavni dio svakog maskenbala. Maskiranim klizačima na ledu će se pridružiti i brojne maskote naših sponzora dok će pored glavnih nagrada koje uključuju ulaznice na objekte i programe pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima biti dodijeljene i utješne sponzorske nagrade.
 
Cijena ulaznice je 15 kn a još toliko treba odvojiti za najam klizaljki ukoliko klizači nemaju vlastite.

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.