English
Mapa webaKontakt

SRC Šalata nudi mogućnost najma sportskih terena



Sportsko-rekreacijski centar Šalata tijekom zime omiljeno je okupljalište zaljubljenika u klizanje dok je ljetna sezona rezervirana za uživanje na bazenu u srcu grada, no tijekom cijele godine nudi mogućnost najma sportskih terena i prostora za kultruna, estradna, sportska i ostala događanja. Tako svi zainteresirani mogu na Šalati unajmiti otvoreno košarkaško igralište s rasvjetom kao i polivalentno igralište tj. stadion s tribinama koji je moguće unajmiti za mini, mali i veliki nogomet, organizaciju nogometnih turnira te različitih sportskih, estradnih i kulturnih događanja.
 
Više informacija i rezervacija terena između 08:00 i 16:00 sati na brojeve telefona 01 4617 255 i 4616 300 ili na mail: salata@jarun.hr.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.