English
Mapa webaKontakt

Neka vaše dijete uživa u sportskim aktivnostima i edukativnim radionicama Dječjeg ljetnog kampa 2018.


Već tradicionalno sa završetkom škole kreće i program Dječjeg ljetnog kampa ustanove Upravljanje sportskim objektima pa tako i ove godine svi školarci u dobi od 7 do 12 godina mogu rezervirati svoje mjesto u kampu i zabavati se uz bogato i raznovrsno osmišljen program. Dječji ljetni kamp 2018. kreće 18.06. i traje do 27.07.2018. a kao i proteklih godina osmišljen je kao dnevni boravak djece na objektima Ustanove koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima te pohađanje ekološke radionice,  radionice sigurnosti na vodi, radionice o zaštiti od sunca te male škole olimpizma.
 
Cijena programa je 500 kuna za pet dana kampa čiji se programi odvijaju na lokacijama SP Mladost, RSC Jarun i Hipodrom Zagreb, te uključuje ručak za sve polaznike, dok je cijena za drugo dijete 375 kuna.
 
Sadržaj programa čine različite sportsko-rekreacijske aktivnosti poput mini golfa, stolnog tenisa, badmintona, viseće kuglana, te različite elementarne i štafetne igre kao što su plivanje, nogomet, rukomet, odbojka, košarka, atletika, tenis, hokej na travi, karate... Kamp se, u odnosu na prethodne godine, održava i na novoj lokaciji pa će maleni polaznici kampa također posjećivati i razgledavati Hipodrom Zagreb gdje će imati priliku jahati konje ali i proći edukacijski program koji  će ih upoznati sa konjima i njihovim načinom života, njezi i hranjenju konja, njihovom čišćenju, osnovama jahanja itd.
Pored niza sportskih aktivnosti pripremljene su i brojne radionice poput ekološke radionice u kojoj se djeca upoznaju s biljnim i životinjskim svijetom RSC Jaruna, uče o nastanku jezera te odrađuju terenska mjerenja kakvoće vode ili radionice sigurnosti na vodi koja ih upoznaje s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode. Kako se program odvija tijekom ljeta i uoči odlaska djece na more osmišljena je i edukacija o zaštiti od sunca koja upoznaje sa štetnostima predugog izlazganja sunčevim zrakama uz testiranje osjetljivosti kože te učenje o pravovremenoj zaštiti dječje kože od sunca.
 
Kako je program uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD)  u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije organizirana je i prigodna edukacija o olimpizmu – učenje o olimpijskom pokretu te nastupima profesionalnih sportaša na Olimpijskim igrama.
 
Dječji ljetni kamp odvija se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati, voditelji programa su diplomirani kineziolozi a grupe se slažu od minimalno deset do maksimalno 60 polaznika po terminu.
TERMINI ODRŽAVANJA:     18-06. – 21.06. (4 dana – 400 kn)
                                                25.06. – 28.06. (4 dana – 400 kn)
                                                02.07. – 06.07.
                                                09.07. – 13.07.
                                                16.07. – 20.07.
                                                23.07. – 27.07.
Rezervacije mjesta i više informacija o programu na broj telefona 01 3658 503, web stranici Ustanove www.sportskiobjekti.hr te na facebook profilima www.facebook.com/rscjarun i www.facebook.com/spmladost.




Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.