English
Mapa webaKontakt

Alpe Adria Jet Ski Tour za vikend na Jarunu

RSC Jarun će i ove godine biti domaćin natjecanja Alpe Adria Jet Ski Tour koji će se održavati od 9. do 11. srpnja. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje će idućih dana na Velikom jezeru okupiti preko 100 natjecatelja iz 20-tak europskih zemalja.
 
„Aktraktivnosti utrke svakako pridonosi činjenica da je ovo jedina takva utrka koja se odvija u srcu neke metropole“, najavio je predsjednik Hrvatskog jet ski saveza Davor Hundić otkrivši da su u Zagreb već stigli natjecatelji iz Poljske, Estonije, Norveške i Švedske.
 
Dan prije službenog programa, odnosno četvrtak, predviđen je za službene treninge, dok su petak, subota i nedjelja rezervirani za utrke. Ono što posebno veseli posjetitelje je freestyle show na kojem će gledatelji imati priliku uživati u umijećima najboljih europskih freestylaša koji će izvoditi razne akrobacije na vodi.



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.