English
Mapa webaKontakt

Poslovi preko studentskog servisa - potražnja

POTRAŽNJA ZA RAD NA POSLOVIMA UGOVORENIM PREKO STUDENTSKOG SERVISA, kao i vrijeme i mjesto samog rada ovise o planiranim mjesečnim aktivnostima na objektima ustanove Upravljanje sportskim objektima.  

Poslovi za koje se najčešće traže studenti su:
  1. SPASILAC – Za obavljanje poslova spasioca potrebno je posjedovanje Uvjerenja o osposobljenosti izdano od Spasilačke službe Hrvatskog Crvenog Križa. Poslovi spasioca sastoje se u vršenju neprekidnog nadzora na području djelovanja za koje je zadužen i odgovoran; spašavanje iz životno ugroženih situacija i pružanje neodgodive prve pomoći; upozoravanje korisnika kupališta na propisani plažni/kućni red; priprema bazena i ostalih sportskih terena za takmičenja; dnevno čišćenje plaže/bazena. Poslovi se obavljaju na bazenima, a u ljetnom periodu i na jezerima.
  2. REALIZATOR SPORTSKIH PROGRAMA – Poslove realizatora sportskog programa kao što su: učitelji plivanja, koturanja, klizanja, tenisa i ostalih sportskih programa mogu obavljati samo studenti Kineziološkog fakulteta/ostali sportskih usmjerenja. Poslovi se obavljaju uz realizatora sportskog programa zaposlenog radnika ustanove Upravljanje sportskim objektima. Sastoje se u pripremi sportskih terena i rekvizita potrebnih za provedbu programa edukacije i rekreacije, kao i same provedbe istih. Rad sa djecom i odraslim osobama na zatvorenim i otvorenim bazenima kao i ostalim sportskim terenima.
  3. RADNIK NA MONTAŽI I DEMONTAŽI TRIBINA –Poslovi se sastojeod utovara, istovara, montaže i demontaže tribina, na zatvorenim i otvorenim površinama u svrhu održavanja različitih manifestacija i natjecanja. Za obavljanje navedenih poslova potrebna je dobra fizička kondicija.
  4. RADNIK NA NAPLATI ULAZNICA – Poslovi naplate ulaznica se obavljaju na registar blagajni. Uz prodaju ulaznica za rekreativne programe, poslovi se sastoje i od upisivanja korisnika programa za određene termine, davanja informacija korisnicima u svezi programa i cijena te zaključivanja blagajničkog izvještaja. Budući se radi o radu s novcima, odgovornost studenta mora biti na visokoj razini.
  5. POMOĆNI POSLOVI – Pomoćni poslovi sastoje se od pripreme objekata za priredbe i natjecanja, kao i raspremanje nakon njihovog održavanja. Poslovi mogu biti na zatvorenim kao i otvorenim objektima kojima upravlja ustanova Upravljanje sportskim objektima.
 
Ukoliko ste zainteresirani za rad na nekim od navedenih poslova pošaljite svoje podatke putem e-maila ovdje
 



Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.