English
Mapa webaKontakt

Dvorane Doma sportova

 DVORANA 1

Maksimalna veličina borilišnog prostora je 71,50 x 47,50 m, a veličina ledene plohe je 60x30 m.
U ovoj dvorani održavaju se treninzi Zagrebačkog klizačkog saveza, Zagrebačkog saveza hokeja na ledu, hokejaške utakmice EBEL lige, koncerti, teniski turniri, te rekreativno klizanje građana.
Kapacitet gledališta dvorane I je 5 000 kod hokeja do 10 550 kod boksa, koncerata i sličnih priredbi.
Dvorana se grije toplim zrakom zimi, a ljeti se isto tako može hladiti.
Rasvjeta dvorane zadovoljava sve kriterije za TV i filmska snimanja. U dvorani postoji semafor za praćenje natjecanja za sve vrste dvoranskih sportova, kao i zaseban alfanumerički pano za ispisivanje poruka i reklama kapaciteta 10 redova po 32 simbola.
Razglasni sistem postavljen je u centru dvorane obješen sa stropa i zadovoljava sve sportske priredbe.
Pomoćni prostori su tako dimenzionirani da omogućuju održavanje priredbi i natjecanja na najvišoj svjetskoj razini.
U zimskoj sezoni, kada je na borilištu ledena ploha, ta se ploha tijekom noći može prilagoditi za bilo koju vrstu priredbe postavljanjem izolacijskog tepiha i parketnih ploča.

DVORANA 2

Veličina borilišnog prostora je 44,20 x 26,8 m. Sjedišta na fiksnim tribinama ima 3 100. ovisno o priredbi i površini potrebnoj za natjecanje ili za pozornicu, unutar borilišnog prostora moguće je smjestiti još 800 mjesta za gledatelje.
Dvorana se grije i hladi, a rasvjeta dvorane zadovoljava sve kriterije za TV i filmska snimanja. U ovoj dvorani održavaju se rukometni i malonogometni treninzi, te treninzi hokeja na travi i ritmičke gimnastike, kao i natjecanja u navedenim sportovima, koncerti, seminari i rekreacija građana.

Dvorana 1 i 2 nude mogućnost najma za sljedeće:
  • Najam dvorane za održavanje velikih estradnih i umjetničkih priredbi (koncerata)
  • Najam dvorane za održavanje sportskih događanja, izložbi, političkih i vjerskih događanja.
Za mogućnost najma molim pošaljite upit

Ostale dvorane Doma sportova

Dvorane 3, 4, 5, 6, 7 i 8 koriste uglavnom zagrebački klubovi i savezi te većinom nisu u komercijalnoj prodaji.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.