English
Mapa webaKontakt

Program dječjih vrtića

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je suglasnost za provođenje kratkih sportskih programa za djecu predškolske dobi.

Tijekom čitave godine na ŠRC Šalata organizirani su Programi dječjih vrtića pod nazivom ''Odgojno zdravstveni program djece predškolskog uzrasta''. Program se na Šalati provodi  kontinuirano od 02. listopada 1989. godine do danas.

Odgojno -  zdravstveni program omogućuje djeci predškolske dobi da tijekom dvotjednog kontinuiranog boravka na športskim terenima ŠRC Šalata, uz stručno vođenje i za njih pripremljene sadržaje i zadatke, upoznaju i prema individualnim sposobnostima i mogućnostima, usvoje određene športske vještine.

Program je sadržajno vezan uz godišnja doba, i odvija se na otvorenim prostorima: igralištima, klizalištu i otvorenim bazenima, a samo u slučaju loših vremenskih uvjeta u dvoranama.
Tijekom proljeća i jeseni organizirane su aktivnosti u savladavanju vještina koturaljkanja i malog tenisa na uređenim terenima s potrebnim rekvizitima; zimi na otvorenom klizalištu djeca savladavaju vještine klizanja; dok se ljeti provodi početna obuka plivanja u otvorenim bazenima.

Program je prilagođen dnevnom rasporedu vrtića i provodi  se u vremenu od 09:00 do 13:00 sati. 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.