English
Mapa webaKontakt

Ponuda

 U zimskim mjesecima Šalata rekreativnim korisnicima nudi uživanje na klizalištu; dok se u ljetnim mjesecima možete rashladiti na bazenu

Za najmlađe

Tijekom čitave godine organizirani su Programi dječjih vrtića pod nazivom „ Odgojno zdravstveni program djece predškolskog uzrasta. Zimi djeca 'pohađaju'  školu klizanja, u proljeće tenisa i koturanja, a ljeti školu plivanja. Programi traju deset dana a organiziraju se u suradnji sa vrtićima. Djeca imaju organiziran prijevoz iz vrtića na klizalište Šalata.


Za klubove i sportaše

Svojim posjetiteljima Šalata nudi mogućnost kompletnog  organiziranja aktivnosti u nizu športova na slijedećim  športskim objektima:

OTVORENI BAZENI
Olimpijski sa skakaonicom, srednji i mali bazen (pračakalište)
Sezona traje od  početka lipnja do početka rujna

KLIZALIŠTE
(otvoreno od početka studenog do početka ožujka)
Služi za treninge hokeja na ledu i sinhronog klizanja, te rekreacijskog klizanja za građanstvo zimi – VIDEO DISCO KLIZALIŠTE.

TENIS IGRALIŠTA
9 teniskih igrališta koji se mogu koristiti od mjeseca travnja do početka listopada. U zimskom periodu na 4 teniska igrališta postavljaju se 2 teniska balona.
Teniske terene koristi i iznajmljuje Teniski klub Medveščak


DVORANA ZA BORILAČKE SPORTOVE
Dvoranu koristi Taekwan do klub Metalac

KOŠARKAŠKO I RUKOMETNO IGRALIŠTE
Osim treninga košarke i rukometa na novouređenom rukometnom igralištu održavaju se rekreativni malonogometni turniri.

TRIM KABINET
Koristi se za rekreativne programe te je moguć i najam prostora. Za dodatne informacije i slobodne termine molimo kontaktirajte nas.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.