English
Mapa webaKontakt

Video - disco klizalište

Program Video – disco klizališta na Šalati u funkciji je od 2002. godine, a izvodi se uz pomoć DJ – a. Na video zidu  emitiraju se glazbeni spotovi te najave određenih zanimljivih događanja u našemu gradu, a isto tako postoji mogućnost emitiranja reklamnih poruka te organiziranje nagradnih igara.

Broj posjetitelja / klizača po sezoni je cca 30 000 osoba. Očekivano, naravno, najveća je posjećenost vikednom kada klizalištem Šalata 'prođe'  više od 2 000 klizača.  

Sezona klizanja traje od polovice studenog do početka ožujka. Osim rekreativnog klizanja na klizalištu se održavaju i treninzi hokeja na ledu, sinkroniziranog klizanja, kao i škola klizanja.

HZJZ, 04.12.2020. - Preporuka za rad klizališta na otvorenom

Raspored klizanja za građanstvo od 01.02.2021.
  • od ponedjeljka do petka - 10:30 - 12:00 sati,
  • srijeda, četvrtak, petak - od 18:00 - 19:30 sati,
  • subota i nedjelja - od 10:45 - 12:15, 18:00 - 19:30; 20:15 - 21:45 sati.
Svaki korisnik može kupiti samo jednu kartu, a broj korisnika i dalje je ograničen na 25.

Obavijest!

Od subote, 06.03.2021., maksimalni dopušteni broj korisnika na ledu je 70 osoba. U prostoru garderobe i ostalim pratećim prostorima u istom trenutku može boraviti 30 osoba, tako da će povremeno biti zastoja prilikom podizanja ili vraćanja  klizaljki.

Sezona klizanja na SRC Šalata završava u nedjelju 14.03.2021. godine.

HZJZ; 01.03. - Preporuke za treninge i športsko rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima

Za vrijeme trajanja posebnih mjera za rad klizališta na otvorenom i ograničenja broja korisnika na ledu, besplatne ulaznice za osnovne i srednje škole ,  koje je Ustanova dijelila  u prijašnjim akcijama „ Sportom porotiv nasilja“ , ne mogu se koristiti za ulaz na klizalište.

Kako bi nam klizanje svima bilo ugodnije molimo Vas da se zbog svog zdravlja i zdravlja naših djelatnika, na prostoru klizališta Šalata pridržavate propisanih epidemioloških mjera:
  1. Najveći dozvoljeni broj klizača je 25 osoba (na samom klizalištu)
  2. Osobe na prostoru izvan samog klizališta/ledene površine dužne su održavati fizički razmak od najmanje 2 m
  3. Tijekom cijelog boravka na objektu (blagajna, zatvoreni i otvoreni zajednički prostori, klizalište) svi korisnici dužni su održavati propisani fizički razmak osim ako dolaze iz istog kućanstva
  4. Svi korisnici i djelatnici klizališta obvezni su nositi masku za lice cijelo vrijeme boravka na objektu i za vrijeme aktivnosti klizanja osim osoba izuzetih iz obveze (https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Tko-ne-treba-nositi-masku-izuze%C4%87e-od-obveze-no%C5%A1enja-maske.pdf)
  5. Na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt (tjelesna temperatura iznad 37,2 oC)
  6. Prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku cijelo vrijeme boravka na objektu (u zatvorenim prostorima, na otvorenom i za vrijeme klizanja)
  7. Klizaljke koje se posuđuju dezinficiraju se nakon korištenja, a korisnici prije i nakon korištenja posuđenih klizaljki trebaju dezinficirati ruke
Cjenik pronađite na linku

.


DSC00749.jpg
DSC00754.jpg
DSC04588.jpg
DSC04589.jpg
hokej.jpg
P3010007.jpg
PB221367.jpg
028.jpg
002.jpg
003.jpg
salata klizanje 1.JPG
salata klizanje 10.jpg
salata klizanje 2.JPG
salata klizanje 3.JPG
salata klizanje 4.JPG
salata klizanje 5.JPG
salata klizanje 6.JPG
salata klizanje 7.JPG
salata klizanje 8.JPG
salata klizanje 9.JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.