English
Mapa webaKontakt

Mogućnost najma

 Igralište dvorane površine je 800 m2. Kapacitet gledališta dvorane je 5017 sjedećih mjesta. Dvorana se koristit za treninge i utakmice košarke.

Oprema dvorane i pomoćni prostori zadovoljavau uvjete FIBE za održavanje međunarodnih košarkaških utakmica. U dvorani se igraju košarkaške utakmice Euroleague, Eurocupa i ABA lige.
 
U slobodnim terminima dvorana se iznajmljuje za održavanje seminara, izložba, koncerta i natjecanja u drugim sportovima.

Ukoliko se dvorana koristi za održavanje koncerta na površini igrališta može se smijestiti dodatnih 1000 stolica, a ukoliko se površina igrališta koristi kao stajaći prostor kapacitet je dodatnih 2000 mjesta.

KONTAKT:
Košarkaški centar Dražen Petrović

Savska cesta 30
10000 Zagreb
Tel: +385 1 4843 333
e-mail: 
 ana.semren@sportskiobjekti.hr


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.