English
Mapa webaKontakt

Radno vrijeme za posjet objektu

Obzirom na iskustva iz prošlosti KC Dražen Petrović je interesantn i sa sportskog i s turističkog aspekta. Brojni turisti, organizirane grupe đaka, studenata i sportaša koji dolaze u Zagreb žele posjetiti centar i upoznati se s njegovom poviješću i sadržajima. Poglavito se to odnosi na KK Cibonu, košarkaše Dražena Petrovića, Andru Knegu i Mihovila Nakić-Vojnovića te trenera Mirka Novosela.

U tom smislu moguće je organizirati posjet centru uz stručno vodstvo.
 
Posjet i razgledavanje dvorane uz stručno vodstvo moguće je organizrati od 9:00 do 15:00 sati radnim danima (od ponedjeljka do petka) uz prethodnu najavu.
Stručno vodstvo je na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku.
 
Najave za posjet mogu se izvršiti na mail adresu:  ana.semren@sportskiobjekti.hr


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.