English
Mapa webaKontakt

Wellness JelkovecWellness se nalazi na galeriji bazena Jelkovec otvorenog 17. svibnja 2017. godine te se proteže na površini od 150 m².

 
Korisnicima wellnessa Jelkovec na raspolaganju je:
  • Finska sauna za šest osoba izrađena od nordijske smreke
  • Hidromasažni bazen za osam osoba koji sadrži zračnu i hidromasažu
  • Stojeći solarij Luxura koji sadrži 42 visoko sofisticirane lampe te je opremljen priljučkom za mobitel kako bi korisnici mogli slušati svoju glazbu po izboru
  • Sportska, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna i aroma masaža
 
Bazen,  sportska dvorana a sada i wellness su smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec, a sportski kompleks obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt, te garderobu. Smješten je na površini većoj od 10 000 m2. Na neto površini od 6 300 m2 nalaze se veliki bazen, rekreativni i dječji bazen dok je prateći prostor smješten u podrumskom dijelu.
Na preostalih 4 600 m2 prostiru se trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu.
 
Dodatne informacije i rezervacije na mail: uso.wellness@sportskiobjekti.hr i  adriana.nozak@sportskiobjekti.hr, na brojeve telefona: 01 642 1076 i  01 642 1448.  

CJENIK 

VAŽNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE SPORTSKIH OBJEKATA GRADA ZAGREBA

VIŠE NA 
LINKU

 
Radno vrijeme wellnesa:
Ponedjeljak - petak od 14:00 - 22:00 sata
Subota,  nedjelja i blagdan od 10:00 - 20:00 sati.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.