English
Mapa webaKontakt


Na Jarunu izgrađeno natkriveno odmorište za osobe s invaliditetom

U ponedjeljak, 29. srpnja 2013. godine na RŠC Jarun, Otok Trešnjevka, gradonačelnik Milan Bandić je uručenjem ključeva simbolično predao na korištenje natkriveno odmorište Udruzi za osobe s invaliditetom.
 
Novi objekt koji će omogućiti dodatne aktivnosti korisnicima izgrađen je uz već postojeće kupalište i sunčalište koje je u potpunosti prilagođeno za korištenje djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.