English
Mapa webaKontakt


Potražite spas od vrućina na Jarunu, Bundeku i gradskim bazenima

Spas od vrućina, koje su najavljene u narednim danima, građani mogu potražiti na Jarunu, Bundeku i bazenima Mladosti i Šalate
 
Kupališna sezona na zagrebačkom moru, kako se tepa Jarunu, otvorena je još početkom lipnja. Za kupače se tijekom dana od 10:00-20:00 sati brinu spasioci, a na šljunčanim plažama koje se protežu na više od dva kilometra uz Veliko i Malo jezero, svatko će pronaći mjesto za sebe.
 
Jarun je idealno odredište, ulaz se ne naplaćuje, osim ako dolazite autom kada ćete platiti dnevnu parkirnu kartu i to 5 kuna radnim danom, a 10 kuna vikendom.
 
Kupati se besplatno može i na Bundeku, dok se cijene ulaznica na vanjskim bazenima kroz tjedan kreću od 20 do 25 kuna za odrasle i 15 do 20 kuna za djecu, a vikendom 30 kuna za odrasle i 20 do 25 kuna za djecu.
 
Uživajte i rashladite se na vodenim površinama o kojima brine Podružnica Upravljanja sportskim objektima!

Vezane vijesti
Spas od ljetnih vrućina potražite na objektima PodružnicePrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.