English
Mapa webaKontakt


U nedjelju završava kupališna sezona na Jarunu, Bundeku i Šalati

Obavještavamo naše korisnike i kupače, da u nedjelju, 14. rujna 2014. godine na zagrebačkim kupalištima Jarun i Bundek službeno završava kupališna sezona 2014.

Iako nas ove godine vrijeme nije poslužilo, podsjetimo se da je sezona počela 01.06., što je označilo i početak svakodnevnog rada spasilačkih i liječničkih ekipa na kupalištima. Ekipe su dežurale svakodnevno u vremenu od 10:00 – 20:00 sati.

Ujedno zaključno sa nedjeljom, 14.09., zatvaraju se i vanjski bazeni ŠRC Šalata. Termin rekracije za građanstvo vikendom je od 11:00-19:00 sati, uz nadu da će nas lijepo vrijeme poslužiti kako bi dostojanstveno mogli ispratiti i ovu ljetnu sezonu.

Zahvaljujemo našim korisnicima, te Vas i sljedeće kupališne sezone očekujemo na kupalištima Ustanove!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.