Oglašavanje

Objekte Ustanove svakodnevno posjeti veliki broj posjetitelja te se na njima odvijaju različita sportska, društvena i kulturna događanja. Obzirom na veliku posjećenost objekti su vrlo privlačni za oglašavanje putem raznih oglasnih medija.

Ustanova nudi mogućnost oglašavanja na preko 30 vanjskih i unutarnjih objekata te se Vaša oglasna kampanja može oglasiti na slijedećim oglasnim mjestima:
  • postavljanje plakata B1, B2 i B3 na  zatvorenim objektima (bazeni i dvorane) i na naplatnim kućicama na ulazu u RSC Jarun,
  • postavljanje cerade (bannera) i ostalih transparenata na otvorenim i zatvorenim objektima, na ogradama, tribinama bazena i igrališta, bandama klizališta,
  • postavljanje oslikanih reklamnih poruka – naljepnica na parketima, zidovima, bandama igrališta, na žičari trosjed Skijališta Sljeme, na osmatračnicama na jezerima Jarun i Bundek, biciklističkim i pješačkim stazama, kabinama za presvlačanje i spasilačkim tornjevima,
  • postavljanje velikog reklamnog jumbo plakata na SP Mladost,
  • postavljanje city light plakata na SRC Šalata,
  • mogućnost postavljanja novih konstrukcija na otvorenim objektima za oglašavanje putem jumbo plakata.
Uz sve navedeno postoji mogućnost dijeljenja propagandnih reklamnih letaka i promo materijala, te emitiranja reklamnih video poruka na video wallu klizališta Šalata. 

Klubovi i savezi koji koriste objekte kroz Program javnih potreba mogu svoje programe besplatno oglašavati putem LCD ekrana na objektima.

Pozivamo Vas da se obratite našoj Stručnoj službi za marketing i odnose s javnošću koja će Vam pomoći da putem najboljeg reklamnog prostora prenesete svoju poruku našim korisnicima i posjetiteljima.

PRAVILNIK O POSTAVLJANJU REKLAMNIH OBJEKATA


Ustanova Upravljanje sportskim objektima
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb
 
Služba prodaje i marketinga
Tel: +385 1 6421 014
e-mail: uso.marketing@sportskiobjekti.hr