English
Mapa webaKontakt


Pozitivan koncert u subotu u Domu sportova

Deveti Pozitivan koncert održat će se u subotu, 30. studenog u Domu sportova uz nastupe Gorana Bareta & Majki, Urbana i njegove četvorke, beogradskog sastava S.A.R.S. i riječkog Quasarra.


Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a (Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a) i agencije LAA manifestacija je kojom se obilježava Svjetski dan AIDS-a i predstavlja završnu točku u cjelotjednim aktivnostima HUHIV-a.

Primarna funkcija koncerta je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladim osobama, te osobama s rizičnim ponašanjem.

U nešto manje od desetljeća događaj je rastao, krenuvši od Tvornice kulture preko Dvorane Dražena Petrovića do Doma sportova u kojem je prethodne dvije godine bio rasprodan par dana ranije i što ga čini najvećim dvoranskim rock koncertom u državi.

Ulaznice za koncert možete kupiti i putem sljedećeg link-a.

 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.