English
Mapa webaKontakt


Simple Minds u Domu sportova

Legendarni škotski sastav Simple Minds sutra, 4. ožujka, u sklopu velike turneje Greatest Hits će  nastupiti u Maloj dvorani Doma sportova. Bit će to njihov prvi koncert u Hrvatskoj nakon četiri godine - tada su pred više od 6.000 ljudi nastupili u Spaladium Areni u Splitu.

Vrata dvorane otvorit će se u 19:30 sati, a Simple Minds na scenu izlaze u 20:45 sati. Program kojeg bend izvodi na turneji podjeljen je u dva seta, s ukupnim trajanjem od 2 sata i 15 minuta.

Poznati kao fantastičan live bend koji na višesatnim nastupima publici ne dozvoljava ni sekunde predaha, Simple Minds će u Zagrebu pokazati zbog čega ih se smatra jednim od najvažnijih otočkih pop rock bendova u povijesti.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.