English
Mapa webaKontakt


Organizacija vjenčanja na RŠC Jarun

RŠC Jarun oaza je rekreativaca i sportaša, međutim uskoro bi mogao postati i oaza za mladence koji su za svoj najvažniji dan izabrali upravo Jarun kao lokaciju za proslavu vjenčanja.

Organizator Vjenčanja na Jarunu vam nudi cjelokupne aranžmane za proslavu Vašeg dana, te Vam garantira da ćete svoje vjenčanje uz jezero uvijek pamtiti.

Točna lokacija održavanja vjenčanja je Otok hrvatske mladeži, a osigurani su Vam svi resursi za vrhunsku izvedbu - svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije, i to sve u luksuzno opremljenom šatoru.

Svim uzvanicima svadbene svečanosti osiguran je besplatan parking na RŠC Jarun.

Za više informacija o ponudi „Vjenčanja na Jarunu“ kontaktirajte organizatora putem mail-a ksenija.andri@sportskiobjekti.hr.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.